onsdag 6 maj 2009

Planering för hela slanten

Idag har vi träffats för att planera inför Stickdagarna i Sannhed, inför höstens träffar och sist men absolut inte minst, Stickaföreningens stora lokalträff som vi i Örebro är värdar för detta år.

Många roliga och bra idéer luftades så det var egentligen inget problem med vad vi skulle göra, snarare så var det för lite tid för det vi ville göra.

Inför höstens träffar kom förslag på , en ny vända med gaffelvirkning, Estnisk spetsstickning, krokning, stickat & tovat, göra egna mönster och sen något som inte har med stickning att göra egentligen men som många ville prova på origami. Och sen en julavslutning.
Då har jag inte tagit med dom "öppna" stickcafeé träffarna.

Vi kommer inte att ha tråkigt kan man ju säga.



Inger berättade om ett föredrag som hon var på en helg för ett tag sedan, hon hade naturligtvis med sin stickning och kom på att hon skulle sticka något till mikrofonstativet på scenen. När det var rast så satt hon dit dom olika alstren som hon stickat. Det blev så att alla rusade in för att se vad som var nytt efter varje fikarast, vilket inte är vanligt när man är iväg på saker. Och när dom släckte ner i lokalen fortsatte hon glatt att sticka eftersom hon hade stickor med lysen i.
Tänk om fler vågade göra så. Så här blev slutresultatet. Originellt eller hur!!!!




Stickaföreningen firar 5 år i år och bjuder därför sina lokalföreningar på tårta.
Vi tackar så jättemycket för den goda tårtan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar